Tervetuloa Närekartanon kotisivuille!
Näiltä sivuilta löydät tietoa toiminnastamme ja palveluistamme.
Pieni esittely Närekartanon tiloista


Yläkerrassa sijaitsevat toimisto sekä ompelimo ja kudontatilat kangaspuineen. Keskikerroksessa on keittiö ja kahvila-ravintola. Kellarikerroksessa sijaitsevat puutyötilat. Pihalla on grillikota.
Talomme on avoin kaikille.

 

ASIAKKAILLE SUUNNATUT PALVELUT

 

 

   

Ruokala - kahvio

 

 

Tarjoamme kaikille edullisen kotiruokamaisen lounaan, joka sisältää lämpimän ruoan, salaatin, leivän, juoman sekä kahvin tai jälkiruoan. Jäsenet saavat lounaan erikoishintaan.
Varsinaisille jäsenille (työttömille) 3,50  ( sis. alv)
Kannattajajäsenille (työssäkäyvät / eläkeläiset) 4,50  (sis. alv)
Muille joilla ei ole jäsenyyttä 6,00  (sis. alv)

 

Kahviossa lehtiä ja tv.

 

Myös tilauksesta asiakkaille tehdään mm. leivonnaisia ja kakkuja. Tarkemmat hintatiedot hinnasto linkistä. (Hinnat sisältävät arvonlisäveron)

 

Lounasaika ma  pe klo 11.00 - 13.00
Kahvio auki ma  pe klo 8.00 - 14.30

 

 

   

Kudonta

 

 

Asiakkaat voivat tilauksesta teetättää esim. mattoja, poppanoita sekä shaaleja kutojilla talon kuteista. Myös loimia ja kuteita myydään asiakkaalle edullisin hinnoin.

 

Voit myös itse kutoa mattoja, poppanoita tai shaaleja varauksesta talon kangaspuilla. Talon tilaustyöt menevät aina etusijalle, mutta aina kannattaa tulla sopimaan kutomisesta

 

 

   

Puutyöpaja

 

 

Jäsenet voivat tulla tekemään pienimuotoisia puutöitä työpajalle työntekijän ohjauksessa. Myös tilauksesta puutöitä tehdään asiakkaille.

 

Työpaja auki ma  pe klo 9.00  14.00

 

 

 

 

   

Kota

 

 

Kota sijaitsee Närekartanon pihalla ja on vapaasti varattavissa jäsenille.

 

 

   

Vene

 

 

Soutuvene jäsenille lainattavaksi (esitä jäsenkortti). Veneen avaimen saa kuittausta vastaan Närekartanon toimistosta arkisin klo 8.00-15.00.

 

Alennukset

 

Jäsenet saavat useista paikkakunnan liikkeistä alennuksia tuotteista/palveluista. Tarkemmat tiedot jäsenkortissa ja sivustomme etuudet osiossa. Muistathan, että vain jäsenkorttia näyttämällä saat alennuksen ko. liikkeistä.

 

Kävijälaskuri
Nurmeksen Aktiivit Työnhakijat ry