Osoitekirja:

OSOITEKIRJA
  Jos lähetät runsaasti postia samoille henkilöille tai ryhmille, kannattaa käyttää osoitekirjaa, Contacts.

UUDEN OSOITTEEN LISÄÄMINEN OSOITEKIRJAAN: Avaa Työpöytä-ikkunassa Contacts-kansio. Valitse Tiedosto > Uusi > Uusi yhteytietolomake tai paina työkalupalkista Uusi yhteystietolomake -painiketta.

POSTITUSLUETTELON LISÄÄMINEN OSOITEKIRJAAN
Avaa Työpöytä-ikkunassa Contacts-kansio. Valitse Tiedosto > Uusi Uusi postitusluettelo tai paina työkalupalkista Uusi postitusluettelo -painiketta.

Kirjoita Nimi-kenttään henkilön nimi siinä muodossa kuin haluat sen näkyvän osoitekirjassa esim. Matti.
Jos vastaanottaja on kansalaisverkon käyttäjä, voit kirjoittaa vain nimen alkua, painaa Enter ja valita listasta oikea nimi.
Jos vastaanottaja on järjestelmän ulkopuolelta, kirjoita täydellinen sähköpostiosoite ja paina Enter.

VASTAANOTTAJAN LISÄÄMINEN SÄHKÖPOSTIVIESTIIN OSOITEKIRJAN KAUTTA
Klikkaa vastaanottaja-kenttää hiirellä ja kirjoita nimi, jonka annoit postitusluettelolle.

OSOITEKIRJASSA OLEVAN OSOITTEEN MUOKKAUS
Kun haluat muuttaa osoitekirjassa olevia tietoja, aloita avaamalla Contacts-kansio.
Valitse yhteystietolomake tai postitusluettelo, jonka tietoja haluat muuttaa. Avaa lomake tuplaklikkaamalla nimeä.
Tee tarvittavat korjaukset.

OSOITEKIRJASSA OLEVAN OSOITTEEN POISTO
Avaa osoitekirja (Contacts-kansio), valitse poistettava osoite ja paina DELETE-näppäintä.