Viestialueet / Yhteyden katkaiseminen / Pikaviesti

VIESTIALUEET Esimerkkejä viestialueista. Klikkaamalla kuvia saat ne näkyviin normaalikokoisina.

Punainen lippu viestialueen vieressä kertoo, että alueella on lukemattomia viestejä.

Viestien kirjoitus viestialueille tapahtuu samalla tavalla kuin sähköpostiviestienkin.
Jos haluat laittaa viestin esim. Tori-viestialueen alla olevalle Vaihdetaan-viestialueelle, avaa Vaihdetaan-viestialue ja valitse Uusi viesti-painike. Vastaanottaja-kenttään tulee automaattisesti viestialueen nimi. Kirjoita viesti ja lähetä kuten muutkin viestit.

Vastaaminen viestialueella olevaan viestiin tapahtuu samoin kuin sähköpostiviestissä.

YHTEYDEN KATKAISEMINEN

Jos käytät modeemiyhteyttä, muista katkaista puhelinyhteys käytön jälkeen. Näytön oikeassa ala-reunassa on yhteys-kuvake (kaksi monitorin kuvaa) Tuplaklikkaa sitä ja valitse vaihtoehto Katkaise yhteys.

PIKAVIESTI

KUTSU
Paina Pikaviesti-painiketta. Ruudulle avautuu pikaviesti-ikkuna. Kutsu-painiketta painamalla saat näkyviin luettelon niistä henkilöistä, joilla on sillä hetkellä FirstClass-ohjelma avoinna.

Tee valinta tuplaklikkaamalla sen henkilön nimeä kenen kanssa haluat keskustella, jos nimi on kursivoitu, kyseistä henkilöä ei voi kutsua keskusteluun.

KESKUSTELU

Kirjoita pikaviesti-ikkunan yläosassa olevaan syöttöruutuun viesti, jonka haluat lähettää keskusteluun osallistuville.
Osanottajat-kohdassa näet keskusteluun osallis-tuvien nimet.
Alaosassa on keskustelualue, jossa keskustelijoiden lähettämät viestit näkyvät.
Lähetä viesti painamalla Lähetä-painiketta tai enteriä.
Lopeta keskustelu sulkemalla pikaviesti-ikkuna oikeassa yläkulmassa olevasta ruksista.

KUTSUUN VASTAAMINEN
  Kun joku kutsuu mukaan keskusteluun, koneen näytölle ilmestyy ruutu, jossa näkyy kutsujan nimi. Jos haluat liittyä keskusteluun, paina HYVÄKSY-painiketta. Jos et halua keskusteluun Kieltäydy-painikkeella kutsuja saa ilmoituksen, että kieltäydyt, Ohita-painikkeella hylkäät kutsun ilmoittamatta.

LINJA-
KESKUSTELUUN KUTSUMISEN
ESTO:
Jos et halua vastaanottaa pikaviestikutsuja, valitse Muokkaa, Asetukset, ViestintÄ, Pikaviestintš ja laita valintamerkki kohtaan: Kieltäydy kutsuista.