Valikkorivi / Työkalurivi

VALIKKORIVI

TIEDOSTO
Tiedosto-valikon kautta voi tehdä mm. uuden kansion työpöydälle.
MUOKKAA

Muokkaa-valikon kautta pystyy mm. estämään linjakeskusteluun kutsumisen: Asetukset, Viestintä, Linjakeskustelu ja ruksi kohtaan älä hyväksy kutsuja linjakeskusteluun.
VIESTI

Valitessasi Viesti-valikosta kohdan Uusi viesti, voit lähettää helposti sähköpostia.
PALVELU

Palvelu-valikosta löytyy Käyttäjähakemisto, josta näet kaikki rekisteröityneet käyttäjät.

Kuka on linjalla-valinnalla saat näkyviin kaikki, jotka käyttävät FirstClass-ohjelmaa sillä hetkellä.
PALVELU
Palvelu-valikon kautta voi mm vaihtaa salasanan
NÄYTÄ

Näytä-valikon kautta voi mm. muokata työpöytää ja saa näkyviin poistetut viestit.
OHJE
Ohje-valikosta löytyy mm. ohjeita FirstClassin käyttöön.

TYÖKALURIVI

UUSI VIESTI klikkaa tätä painiketta, kun haluat kirjoittaa uuden sähköpostiviestin.
ETSI klikkaa tätä painiketta, kun haluat etsiä asiakirjan tai jonkin yksittäisen sanan.
ROSKIS klikkaa tätä painiketta, kun haluat POISTAA valitsemasi koh-teen. Jos poistat kohteen vahingossa, voit käyttää FirstClassin PALAUTA-toimintoa. ks. poistetun viestin palauttaminen.
RÉSUMÉ klikkaa tätä painiketta saadaksesi résumési näkyville. (= Oma käynti-kortti tai itsensä esittely.)
KOTISIVU tästä painikkeesta pääset KOTISIVU-kansioosi.
ASETUKSET tästä painikkeesta pääset muuttamaan OHJELMAN asetuksia
OSOITEKIRJA tästä painikkeesta saat näkyviin henkilökohtaisen osoitekirjasi.
KÄYTTÄJÄHAKEMISTO klikkaamalla tätä painiketta saat esille muiden Kansalaisverkkoon rekisteröityneiden käyttäjien nimet.
KUKA ON LINJALLA tätä painiketta klikkaamalla näet listan muista käyttäjistä, jotka ovat parhaillaan verkossa.
LINJAKESKUSTELU klikkaa tätä painiketta kutsuaksesi keskusteluun toisen käyttäjän, joka on samaan aikaan verkossa.
LOPETA klikkaa tätä painiketta, kun haluat sulkea ohjelman. Huom! Ei katkaise puhelinyhteyttä modeemia käytettäessä.