Kirjautuminen verkkoon / Työpöytä

KIRJAUTUMINEN VERKKOON

Avaa FirstClass-ohjelma tuplaklikkaamalla kuvaketta työpöydälläsi. Syötä käyttäjätunnuksesi ja salasanasi niille varattuihin kenttiin (älä paina Tallenna-painiketta, koska silloin tietosi jäävät näkyviin ja joku voi kirjautua sisään sinun tunnuksillasi) ja paina Yhdistä-painiketta.

Työpöytä

Ikkunaa, joka avautuu kutsutaan työpöydäksi.

Työpöytä on jokaisen henkilökohtainen ja sitä voi muokata haluamakseen esim. kuvakkeita siirtämällä (hiiren osoitin kuvakkeen päällä, painetaan hiiren vasen painike alas ja siirretään vetämällä haluttuun paikkaan), vaihtamalla näkymän pieniksi kuvakkeiksi, listaksi, kortti- tai selausnäkymäksi (Näytä-valikon vaihtoehdot).

Työpöydällä on MailBox, jossa on henkilökohtainen sähköpostisi sekä yleiset viestialueet. Riippuen käyttöoikeuksistasi, siellä voi olla myös Home Page Folder (kotisivukansio), kalenteri ja osoitekirja, Contacts.