Mainos-banneri:
 
 Yrittäjyyden vastaisuus ja hallituksen ylivalta Postileima
Koti • Vapaa sana • Yrittäjyyden vastaisuus ja hallituksen ylivalta
 
Lähettäjä:Lauantai, Toukokuu 26, 2018 21:02 +0300
Aihe:Yrittäjyyden vastaisuus ja hallituksen ylivalta  
Vastaanottaja:
Kopio:
Hei . Kirjoitan sullekin asiasta ,josta lehdetkin kirjoittivat ennenkuin minä tiesin olevani ympäristörikollinen . Ystäväni Enosta kertoi minulle että Karjalaisesa( 27.12.2016 ? Minut on leimattu Valtimon kunnan eräiden henkilöiden toimesta Valtimon ympäristörikolliseksi ja oikeuslaitoksen poliisien tutkittavaksi .   Ehkä nyt tiedät, että kaikki minua vastaan nostetut  rikosepäilyt ovat kääntyneet Valtimon kunnan senaikaisten virkailijoiden   syyksi ja on ovat itse rikollisepäiltyjä . Olisi mukava minun tietää, onko koskaan tullut tietoisuuteesi läheskään samantyylisiä kontakteja ja syytöksiä koko pitkän yhteiskunnan toimintasi aikana ? Kaikki vain kontaktien puutteen takia .
Usean vuoden löysässä hirressä olemisen takia haluasin Sinun kertovan .kuinka menettelen yhteiskunnan minua kohtaan tehneen rikollisen menettelyn  korvaamisen henkisen kärsimyksen osalta ? Vaadinko korvauksia ? -:   Kunta on maksanut muitakin hallinnon puutteen aiheuttamia tuhoja . Ymmärrän kyllä että että virheitä sattuu ,mutta asianomaisten ylikävely ei kuulu kunta hallinnon primääriseen todellisuuteen .  Tuntuu ehkä monesta paskan jauhannalta ,mutta tämä minun todellisuutta ollut jo useita vuosia . Haluan kaikki asianosaiset saman pöydän ääreen keskustelemaan ,kuinka menetellään .    Minuun ei ole otettu vieläkään  kunnanjohdosta yhteyttä.
 
 Tiedän, että olet hengessä mukana ja ymmärrän , jaksaminen elämässä vaatii Sinultakin  paljon mukautumista .  Jos  muistat vuodella 1987  ? oli vanhempain kokous ala- asteen koululla ,jossa esitin hankittavaksi edes yhden 64 commondore tietokoneen luokan perälle . Sinä kannatit, mutta vanhemmat sanoiva t " ei tänne mitään tietokoneita tarvita , lasten pitää saada "höpöstellä "   !

Erikoistutkija  Upi .  Muistaa lähes kaiken, lähes kaikista asioista . Artikkelia saa vapaasti levittää ,ja käyttää kaikissa tiedoitteissa .

Katso "materiaalimurhaus "video loppuun asti, koska siellä on asian ydin .