Mainos-banneri:
 
 Fwd(2): B- koulun purkamisesta Postileima
Koti • Vapaa sana • Fwd(2): B- koulun purkamisesta
 
Lähettäjä:Lauantai, Marraskuu 25, 2017 19:30 +0200
Aihe:Fwd(2): B- koulun purkamisesta  
Vastaanottaja:
Kopio:

----- Alkuperäinen viesti -----


----- Alkuperäinen viesti -----

Mielipide osastolle .
B- koulukiinteistö 1975 valmistunut ja 1997 perusteellisesti 7 milj saneerattu koulu on purkutuomittu tarkoitushakuisesti ,ilman mitään todellista syytä . Tutkimuksien mukaan, mitään rakennuksesta johtuvaa sisäilmaongelmaa ei ole koskaan ollutkaan . LTK kokouksessa 2013   tein , esittelijän tekemään, mielettömään ja käytännössä mahdottomaan esitykseen"LITIMÄRKÄÄ" sokkelin halkaisussa olevan villan kosteudeksi, kirjallisen eriävän mielipiteen . LTK erään  jäsenen mielestä minut "olisi vietävä kirkonmäelle ja pieksää"
kun uskalsin esittää mielipiteeni, rakennusalaa ja rakennuksista paljon tietävänä  .
Insinööri  esittelijä ymmärsi (kysyin asiasta ) suhteellisen,  ilman  RH suhteellisen  kosteuden, painokosteus prosentiksi .
Korjausesityksen mukaan 240 metriä sokkelia olisi pitänyt piikata auki ja poistaa muka     LITIMÄRKÄ   eriste .
Tämä älytön  tutkimusraporttien  tulkinta johti  useiden miljoonien materiaalimurhauksiin .
mm Lieksassa näin tehtiin tämä turhakepiikkaus  eräässä päiväkotisaneerauksessa . Aivan järjetöntä , piikkauksessa mukana olleen mukaan .
Esitin  vuodella 2013  tutkimista kemikaalien vaikutusta ihmisten sisäilmaongelmiin ja nykyään on tutkittu,  että noin 600 000 -/- miljoona on on kemikaali allergiggoja . Ihmisten historian ajalla on homeisiin ja microbeihin .joita ilman ei olisi elämää lainkaan ,ehditty totutella satoja tuhansia vuosia .
Kemikaliosto ja keinoaineet ovat tulleet ihmisten haitoiksi vasta muutaman sadan vuoden aikana . Ilmeisesti kaikkialla ongelmat johtuvat suurimmalta osalta niistä . 1997 tein videon 52 min ,  joka on edelleenkin korrekti, eikä tule koskaan vanhaksi .    "materiaalimurhaus" olisi hyvä katsoa kaikkien .
Videota saa levittää vapaasti kaikkialle .

Erikoistutkija  Upi       ( kestävän kehityksen apostoli )