Mainos-banneri:
 
 Fwd: Re(2): Yhteiskunnan muistakin järjettömyyksistäPostileima
Koti • Vapaa sana • Fwd: Re(2): Yhteiskunnan muistakin järjettömyyksistä
 
Lähettäjä:Torstai, Heinäkuu 6, 2017 16:02 +0300
Aihe:Fwd: Re(2): Yhteiskunnan muistakin järjettömyyksistä 
Vastaanottaja:
Kopio:

----- Alkuperäinen viesti -----


Hei .  Vaikka rakennus saneerauksissa on tehty kertomasi tapaisia virheitä ei ne selitä homehysteriaa.joka muka johtuisi rakenteista tai rakennuksista .
Osa ihmisistä ovat niin herkkiä että jos joku kertoo kiinteistössä olleen joskus kosteusvaurion ,niin alitajuisesti alkaa oireilla .
Nyt näyttää olevan sellainen buumi ,että vanhoista rakennuksista täytyy päästä eroon keinolla millä hyvänsä ,koska uusien rakentaminen on työllisyyden kannalta avainasemassa.     Homehysteriaa loihditaan kaikilta tahoilta ,jopa luontaistuote kauppiaat . Missään muualla, koko mailmassa ei tällaista vouhotusta ole .
Terv  Erikoistutkija  Upi


Tatu Hoikkala <tj.hoikkala@gmail.com> kirjoittaa:
Moi Urpo!


Vanhat talot olivat yleensä ilmavia ja hyvin rakennettuja. Hometalot tulivat, kun keksittiin, laittaa puinen rakennus muovipussiin ja vanhoja - hirsitalojakin alettiin "tiivistämään" sulkemalla alapohjan ilmaluukut ja laittamalla muovimatot huoneiden lattialle. Kokemusta aiheesta


Terv, tatu

25. huhtikuuta 2017 klo 11.30 Urpo Määttä <urpo.maatta@oyk.fi> kirjoitti:


 
Hei .   Katsokaa hakukoneista  video vuodelta 1997  jossa kerrotaan yhteiskunnan rakennusten tuhoamisesta .  Video on 52 min "materiaalimurhaus" . Nyt tämä 1997 peruskorjattu koulu on purkutuomittu asiantuntemattoman esittelijän toimesta .
Samanlaisia tuhoamisia on kautta Suomen . Rakennuksista tai rakenteista ei ole missään havaittu sellaisia   partikkeleita ,jotka todistettavasti voisivat selittää sisäilmaoireilut .
Ilmeisesti  kemiallisista aineista , vähäisestä liikunnasta ja " järkisyövästä"  löytyy osalle selitys .  
Terv " Erikoistutkija  Upi".

--
Ystävällisin terveisin,
 
Tatu Hoikkala
tel: +358 46 556 9199