Miten saan Internet-yhteyden Kansalaisverkon kautta?

Kansalaisverkko tarjoaa käyttäjilleen kuukausimaksuttoman internetyhteyden, nk soittosarjan. Tätä palvelua voi käyttää modeemilla tai ISDN-laitteella.

Kansalaisverkon internet-yhteydellä voit käyttää FirstClass-ohjelmaa tai tavanomaisia www-palveluja www-selaimella, esimerkiksi pankkipalveluja.

Internet-yhteydellä tarkoitetaan tässä puhelinverkkoyhteyttä, jossa tietokoneesi modeemi tai ISDN-laite ohjataan soittamaan tiettyyn numeroon (soittosarja) jonka kautta tietokoneesi saa yhteyden internettiin. Tätä samaa puhelinverkko-yhteyttä käyttäen voit käyttää Kansalaisverkkoa tai internettiä.

Yhteyden käytöstä ei peritä kuukausimaksua. Yhteys ei ole ilmainen, vaan puhelinyhtiösi laskuttaa sinua käyttämästäsi yhteysajasta Paikallisverkkomaksun verran. Toisin sanoen aina kun käytät Internettiä tai Kansalaisverkkoa, puhelinlaskuusi tulee maksua yhtä paljon kuin jos soittaisit paikallispuhelun.


Internetin käyttö Kansalaisverkkoyhteydellä maksaa noin 1 € / tunti. Lisää tietoja hinnoista täältä.

Kansalaisverkon Internet-yhteyden saat käyttöösi luomalla uuden Puhelinverkkoyhteyden. Soittosarjan numerot ovat 1079220 ja 1079260. Numerolla 1079220 käyttäjätunnus on testi ja salasana testi, numerolla 1079220 käyttäjätunnus on oppiva-kk ja salasana sipuli. Tarkemmat ohjeet puhelinverkkoyhteyden muodostamisesta saat täältä.

Huom! Kansalaisverkon internet-yhteys ( soittosarja ) toimii myös GSM-puhelimella, jolloin numeron eteen lisätään suuntanumero 013. Yhteys ei ole GPRS-yhteys vaan tavallinen datasiirto GSM-yhteyden kautta, jolloin nopeus on noin 9,6 kbs ja yhteyden hinta normaalin GSM-puhelun hinta.
---------------
Paluu