Advertising banner:
 
 A-netti, sähköinen palvelukanavaPostmark
Home • Infoa verkosta • Hakemisto • Ajuri • Ajuri 2 • A-netti, sähköinen palvelukanava
 
From:Friday, February 7, 2003 4:47 PM +0200
Subject:A-netti, sähköinen palvelukanava 
To:
A-netti, sähköinen palvelukanava
A-Tuottajat Oy:n sähköinen tuottajapalvelujärjestelmä A-NETTI on ollut tuottajiemme käytössä helmikuusta 2002 alkaen. Käyttäjien antama palaute on ollut poikkeuksetta myönteistä. Palvelua myös kehitetään koko ajan. A-Netin kautta Sinulla on mahdollisuus ilmoittaa teuras- ja välityseläimet ja saada tietoa eläinten noutoajoista. A-Netistä saat myös tiedot teuraseläinten painoista ja luokituksista sekä tilitysten saldoista. A-Netin kautta teuras- tai välityseläinilmoitukset tekevä tuottaja saa myös korvauksen tekemästään työstä erityisenä nettilisänä. Tutustu A-Netin tarjoamiin mahdollisuuksiin!
A-netti_1.jpg
A-netti, tuottajiemme sähköinen palvelukanava
A-Tuottajat Oy
PL 910, 60061 ATRIA
Vaihde 020 472 7111

A-Tuottajat Oy on mukana myös Farmitissa:
A-netti on täynnä mahdollisuuksia - klikkaa itsesi sisään!
A-Netin palvelut
A-Netin kautta Sinulla on mahdollisuus ilmoittaa teurasja välityseläimet ja saada tietoa eläinten noutoajoista. Anetistä saat myös tiedot teuraseläinten painoista ja luokituksista sekä tilitysten saldoista.
Nettilisät
A-Netin kautta teuras- tai välityseläinilmoitukset tekevä tuottaja saa myös korvauksen tekemästään työstä erityisenä nettilisänä.
Tällä hetkellä (helmikuu 2003) nettilisät ovat seuraavat:
- teurasnauta 2 senttiä / kilo
- teurassika 1 sentti / kilo
- välitysvasikka 5 euroa / vasikka.
Vapaana kellonajoista
A-Tuottajat Oy:llä on puhelinpalvelussa nykyisin käytössä valtakunnalliset 020-alkuisen palvelunumerot samoin kuin kaikilla hankintapalvelun yhteyshenkilöilläkin. Ne mahdollistavat paikallispuhelun hinnalla tapahtuvan yhteydenpidon. A-Netin käyttäjällä on kuitenkin yksi erikoisetu: hän vapautuu kaikista kellonajoista. A-Netin käyttäjänä voit tehdä esim. teuras- ja välityseläinilmoitukset juuri sinä ajankohtana, joka Sinulle parhaiten sopii. A-Nettiä käytettäessä ilmoitukset seuraavalle viikolle on tehtävä tiistain aikana klo 24 mennessä.
A-Netti tarjoaa jatkuvasti uutta hyödyllistä tietoa, joka auttaa Sinua kehittämään tilasi toimintaa. Jos et ole vielä A-Netin käyttäjä, saat tarvittavan käyttäjätunnuksen numerosta 020 472 7342
A-netti_2.jpg.
Edellytykset
A-Netin käyttö edellyttää, että Sinulla on tietokoneessasi Internet-yhteys. Selaimena suosittelemme käytettäväksi uusimpia versioita, kuitenkin vähintään
- Internet Explorer 5.5 (SP2) tai
- Netscape 6.2
Palveluun tarvittavat tunnukset saat rekisteröitymällä
- kotisivuillamme osoitteessa www.a-tuottajat.fi/A-Netti
- sähköpostilla a-netti@a-tuottajat.fi (mainitse tuottajanumerosi)
- puhelimitse 020 472 7342.
Helppokäyttöinen, jatkuvasti kehittyvä
Palvelu on tehty helppokäyttöiseksi. Käytössäsi on 16- sivuinen käyttöopas, joka perehdyttää vaihe vaiheelta Anetin käyttöön. Uusin versio oppaasta on sähköisessä muodossa päävalikon kohdassa Ohje. Ongelmatilanteissa saat myös henkilökohtaista neuvontaa puhelimitse palvelunumerostamme 020 472 7342.
Tärkeät linkit
A-Tuottajat Oy:n kotisivujen kautta A-Netin käyttäjälle avautuu hyödyllisiä linkkejä muihin palveluihin. Farmitista löydät monipuolisesti tietoa maatalousyrittämisestä. Katso Kotieläin-kanavalta neuvonnallista ajankohtaistietoa! Eri kanavilta löytyy erilaisia laskureita tuotannon ja talouden suunnitteluun. Hae “Etsi”-toiminnolla Sinua kiinnostavia aiheita. Voit myös suositulla “Kysy asiantuntijalta” –palstalla lähettää kysymyksiä eri alojen asiantuntijoille.